Recull de receptes senzilles de cuina per cuinar bé
La seu de Sabadell és una experta en gastronomia. Periòdicament realitza el Taller de Cuina amb l’elaboració d’un nou dossier ple de receptes. L'originalitat, els contrastos de sabors i la senzillesa són les característiques del receptari de la Lliga. Al blog de la Lliga publicarem algunes d’aquestes exquisideses per poder tastar-les a casa. Aquesta és la primera.
PLATS VOLADORS
Ingredients:
Hòsties de massa per a crestes
1 Albergínia
2 Tomàquets
Mozzarella en rodanxes
Pernil dolç
Orenga
Elaboració:
Sobre una làmina de silicona un poc humida posar les hòsties. Tallar l’albergínia a rodanxes i passar-les una mica per la graella. Posar una rodanxa d’albergínia a sobre de l’hòstia i continuar pujant pisos amb una rodanxa de cada: mozzarella, pernil dolç i tomàquet sense la pell.
Tapar amb l’altra hòstia i sense estrènyer molt intentem unir-les. Retallar les voreres, ja que és impossible que coincideixin amb el farciment. Pintar amb ou, espolsar amb orenga i al forn entre 15 o 20 minuts.
No hay comentarios:
Publicar un comentario