Som malalts, familiars i professionals que ajudem a les persones afectades pel reumatisme

viernes, 16 de julio de 2010

Entrevista a la periodista Elena Melero en el marc del cinefòrum "Salud y Trabajo"



La Lliga Reumatològica Catalana va ser la principal convidada al Cinefòrum “Salud y Trabajo” que va organitzar el laboratori Abbott a Barcelona. L’objectiu era organitzar una trobada per parlar de la prevalença i de la problemàtica de les malalties reumàtiques, on els pacients i familiars són els protagonistes.

En aquesta sessió es van projectar els curtmetratges Clara no lo esperaba dirigit per Roser Aguilar i Diario de Manuel de Chus Gutiérrez. Les dues autores són directores del cinema espanyol i han col·laborat en el desenvolupament d’aquests curts per conscienciar a la societat sobre l’impacte de les malalties reumàtiques.

La Jornada va comptar amb la presentació de la periodista catalana Elena Melero i amb les intervencions de Sara Marsal, presidenta de la Societat Catalana de Reumatologia; Dàmaris Sala, vice-presidenta de la Lliga Reumatològica Catalana i Roser Aguilar, una de les directores del curts projectats.

La Lliga va aprofitar l’ocasió per entrevistar a la periodista i en aquest cas mestre de cerimònies Elena Melero, una entrevista on Melero va expressar el seu compromís amb les malalties reumàtiques.


No hay comentarios:

Publicar un comentario